Boocarti.ro - Librarie online

Psihofarmacologie, Baze Neurostiintifice si Aplicatii practice

de Stephen M. Stahl

Necartonat

250 LEI

Disponibilitate: In stoc

ISBN: 978-606-8043-36-4

Anul aparitiei: 2018

Editura: CALLISTO

Nr. pagini: 620


Livrare gratuita la comenzi de peste 50 de lei!

Cumpara acum

Prezentare

Psihofarmacologie, Baze Neurostiintifice si Aplicatii practice

Cu aceasta a 4-a editie revizuita, Dr. Stahl revine la bazele formarii unui psihofarmacolog cunoscator al neurobiologiei, priceput in ceea ce priveste selectia si combinatia individuala a terapiilor pentru fiecare pacient in practica clinica.
Cuprinzand tematicile unificatoare ale «endofenotipurilor simptomatice», dimensiunilor psihopatologiei care diferentiaza sindroamele si «simptomelor si circuitelor», fiecare aspect al textului a fost adus in actualitate, printr-o claritate a explicatiilor si ilustratiilor pe care numai Dr. Stahl o poate oferi.

Prin integrarea bazelor neurostiintelor in capitole clinice, cu adaugiri majore pentru domeniile psihoze, antipsihotice, antidepresive, impulsivitate, compulsivitate si adictie, acest volum este principala sursa de informatie privind bolile si mecanismele farmacologice.
Cartea ramane textul de referinta esential pentru toti profesionistii domeniului bolilor mintale care doresc sa inteleaga si sa foloseasca practicile terapeutice curente, anticipand dezvoltarea de noi medicamente.


Mai multe din categoria Medicina


Mai multe de la editura CALLISTO