Boocarti.ro - Librarie online

Cine suntem? Boocarti.ro - librarie online

Boocarti.ro este o librarie online fondata in anul 2019. Suntem parteneri oficiali ai uneia dintre cele mai mari librarii online din Romania - Libris.ro. Boocarti a aparut din dorinta de a va oferi o experienta de cumparare simpla si complet noua in Romania, avand ca principale obiective alcatuirea unui catalog de produse atent selectionat pentru a va ajuta sa gasiti rapid cartile de care sunteti interesati.

Libraria noastra functioneaza in sistem de parteneriat cu Libris.ro. Ce inseamna asta pentru tine? Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului nostru se vor efectua direct pe site-ul Libris. Mai departe, livrarea, plata si returul cartilor comandate se face direct pe site-ul Libris. Prin programul de parteneriat, Boocarti.ro ofera un catalog de carti atent selectionat pentru gusturile tale, si incearca sa creeze o experienta de cumparare simpla si placuta.

Cum functioneaza parteneriatul cu Libris.ro?

In calitate de parteneri Libris.ro, site-ul nostru functioneaza prin comisionare. Astfel, pentru orice comanda plasata de tine pe site-ul Libris, prin intermediul site-ului nostru, Boocarti.ro va primi un procent din valoare comenzii. Programul de parteneriat este o metoda de a imbunatati vanzarile librariei, prin intermediul partenerilor ce promoveaza site-ul. Preturile produselor nu sunt afectate de program, nefiind nicio diferenta intre preturile normale ale partenerului nostru si preturile oferite de Boocarti.ro.

Odata ce ai ales cartea pe care doresti sa o achizitionezi si esti redirectionat catre site-ul partener, comanda, plata si livrarea sunt organizate in intregime de Libris.

Metode de plata

Asa cum am mentinat anterior, odata ce ati gasit cartea preferata, cumpararea acesteia se va face direct pe site-ul partenerului nostru Libris. Acesta ofera 7 modalitati de plata, iar cele mai populare sunt:

Livrare si transport international

Partenerul nostru ofera transport gratuit in Romania la orice comanda de peste 50 de lei. Pentru orice comanda ce nu depaseste acest prag, aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:

30 de zile drept de retur

Partenerul nostru ofera posibilitatea de a returna orice produs cumparat de pe site-ul lor, in primele 30 de zile de la emiterea facturii fiscale, fara a invoca vreun motiv, cat timp cartile nu au urme vizibile de folosinta. Pentru mai multe detalii consultati pagina partenerului.

Cum cumpar?

Pasul 1: Alege cartea dorita si apoi fa click pe butonul de cumparare:

cum-cumpar-pasul-1

Pasul 2: Odata redirectionat pe site-ul Libris, adauga cartea in cosul de cumparaturi:

cum-cumpar-pasul-2

Pasul 3: Alege metoda de livrare si plata, adauga detaliile tale si plaseaza comanda:

cum-cumpar-pasul-3

Pasul 4: Bucura-te de cartea comandata!

Politica cookies

Boocarti.ro foloseste Google Analytics pentru monitorizarea traficului pe site. Prin folosirea site-ului nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui sistem.

Pentru a oferi posibilitatea de a va inregistra un cont pe site-ul nostru si de a va putea loga, folosim cookies. Boocarti.ro nu inregistreaza activitatea utilizatorilor si nu stocheaza date personale despre dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va deschideti un cont. In acest caz, stocam adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va putea loga.