Boocarti.ro - Librarie online

De ce sa alegi Boocarti.ro

In primul rand, pentru a oferi cele mai bune produse cat si servicii, mentionam ca elementele cheie de care trebuie sa dispunem atat noi cat si clientii nostri sunt: seriozitatea, parolismul si punctualitatea. Pornind de la aceasta premiza, vom desfasura urmatoarea schema, pentru a intelege cat mai bine "De ce sa alegeti Boocarti.ro"

Beneficiile contrului de utilizator Boocarti.ro

Biblioteca virtuala

Va punem aceasta biblioteca la dispozitie pentru evidenta dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a selecta cartile citite si de a le "stoca" in sectiunea bibliotecii "Carti Citite". De asemenea aveti sectiunea in care puteti selecta cartile pe care doriti sa le cititi pe viitor, astfel nu trebuie sa va ingrijorati sau sa depuneti vreun efort in plus pentru a tine aceasta evidenta. Dorinta noastra este ca utilizatorul sa se bucure la maxim de achizitionarea cartilor noastre, oferind cele mai propice conditii pentru cititorii de carte.

Notificari cu cele mai bune reduceri, in functie de cartile tale de interes.

Cele mai bune recomandari. Asta inseamna ca veti avea parte de cele mai bune sugestii de carti de citit. Colaborand cu noi prin intermediul contului de utilizator, noi vom putea sti ceea ce va intereseaza si va vom notifica in legatura cu asta.

Livrare

Boocarti.ro ofera cele mai bune servicii de livrare pentru a va asigura ca veti primi produsele comandate in stare impecabila si in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, se ofera transport gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de ... de lei, iar in cazul in care suma totala nu depaseste acest prag, acest serviciu va costa doar ... lei.

Plata

Plata produselor poate fi efectuata astfel:

Politica de retur

In situatia in care nu sunteti multumit de anumite produse comandate de la noi, aveti posibilitatea, ca in termen de ... zile sa faceti returul acestor produse fara a invoca un motiv anume. Conditiile pentru a beneficia de acest serviciu sunt: